Sons del Món sorteja una entrada doble pel concert del grup God Save the Queen, el dia 31 de juliol a les 22h, a la Ciutadella de Roses. Participa, les entrades estan exhaurides!

Amb més de vint anys de trajectòria i el mèrit de ser, en paraules de Rolling Stone, la «millor banda tribut del món», el grup argentí de ben segur sorprendria a Mercury amb les mil·limètriques recreacions que fan dels seus shows més llegendaris. Una gira amb cent concerts amb entrades exhaurides, 300.000 espectadors arreu del món i actes de promoció del film Bohemian Rhapsody per petició expressa de Queen i 20th Century Fox. La banda, amb Pablo «Freddie Mercury» Padín al capdavant, interpretaran temes de totes les etapes de la banda britànica.

Per accedir a aquesta promoció, podeu enviar un correu subscriptor@emporda.info, o trucar els dijous de 9.00 h a 13.00 h

I si encara no sou subscriptors, ara és el moment d’afegir-vos al nostre Club. Descobriu en aquest enllaç com podeu rebre el vostre exemplar, consultar-lo a Internet i gaudir d’un món d’avantatges.