Segueix-nos a les xarxes socials:

GASTRONOMIA

Aquests són els superaliments amb els quals pots millorar la teva memòria

Aquests són els superaliments amb els quals pots millorar la teva memòriaFreepik

Segur que t'ho has plantejat més d'una vegada. Cada cop t'oblides de més coses i no saps per què. Si estàs en aquesta etapa de la vida o per altres motius desitges millorar la teva memòria, has de tenir en compte que hi ha diversos aliments que t'ajudaran amb aquest propòsit. Descobreix a continuació què has d'incloure a la teva dieta per aconseguir una memòria d'elefant. El primer és considerat un superaliment perquè et pot ajudar fins i tot a aprimar-te:

Nous

Les nous contenen uns nutrients que prevenen l'estrès oxidatiu del cervell. Si t'acostumes a prendre un grapat al dia, aconseguiràs mantenir el teu cervell jove i àgil. A més, aquest fruit sec engreixa molt menys del que la gent pensa.

Nabius

Són uns dels millors aliments amb antioxidants que hi ha. Si inclous diàriament la varietat blava a la teva dieta, inhibiràs el dany cel·lular que els radicals lliures provoquen al teu cos i milloraràs la memòria de manera espectacular.

Alvocat

Alvocat és un aliment molt complet, ric en fibra i àcids grassos essencials que també aconsegueix frenar el dany oxidatiu del cervell. Si el consumeixes de manera moderada ajudaràs a millorar el teu rendiment mental i prevenir el desenvolupament de patologies cròniques.

Api

L'api i la seva acció antioxidant redueix els possibles danys prematurs al cervell i ajuda a potenciar la memòria. Així doncs, no oblidis incloure aquest vegetal al teu menú.

Brocoli

Amb minerals, àcids grassos essencials i la vitamina K, el bròquil ajuda a mantenir la funció cerebral activa, el que es tradueix en una millora de la memòria considerable.

Oli d'oliva

Un dels millors greixos existents per cuinar i que també ajuda a reduir el colesterol a les artèries és l'oli d'oliva. A més d'aquests beneficis, els antioxidants, vitamines i minerals que conté ajuden a reduir els riscos del deteriorament cognitiu i, per tant, millorar la teva memòria ràpidament fins a nivells insospitats.

Tomàquet

Aquesta fruita és un potent antioxidant que ajuda a prevenir trastorns greus de demència i alzheimer.

Llevat de cervesa

Un aliment molt ric en minerals i vitamines que podem trobar a qualsevol herbolari (ja sigui en forma de comprimits o en pols) és el llevat de cervesa. Gràcies a la quantitat de vitamines del grup B que conté, es converteix en un complement ideal a l'hora d'afrontar exàmens, ja que enforteix el sistema nerviós central i millora els casos de depressió o estrès.

Prem per veure més contingut per a tu