El Motel proposa menús de Nadal per degustar al restaurant o a casa

L’emblemàtic establiment figuerenc continua plasmant la seva dilatada experiència en l’elaboració dels seus plats

Escudella i carn d'olla del Motel

Escudella i carn d'olla del Motel / El Motel

Emporda.info

El Motel Restaurant de l’Hotel Empordà és el puntal referencial de la gastronomia de la comarca. L’emblemàtic establiment figuerenc continua plasmant la seva dilatada experiència en l’elaboració dels seus plats més especials per a garantir una experiència única. El restaurant obre cada dia per fer dinars de 12:45 a 15:30, i per aquestes festes de Nadal estan oberts els dies 24 i 31 de desembre a l'hora de sopar. Però si el que preferiu és celebrar les festes a casa vostra des de El Motel us proposen el menú Nadal a Casa, que consisteix en el següents plats per emportar: safates d'aperitius i formatges, escudella de Nadal, canelons de carn, capó de Nadal, pularda farcida i postres. A més, per Cap d'Any també podeu gaudir d'un menú per emportar.

L'establiment ja suma més de seixanta anys d’història, i la cuina de El Motel ha consolidat la seva imatge com una de les millors propostes amb productes de quilòmetre zero i una dilatada trajectòria a les portes de la ciutat de Figueres, una oferta genuïna a la comarca.

Pularda farcida rostida elaborada pel restaurant El Motel

Pularda farcida rostida elaborada pel restaurant El Motel / El Motel

La família Subirós regenta l’establiment, mantenint l’essència de la cuina altempordanesa a través de la seva marca d’autor, una proposta que serveix per gaudir dels productes de la terra de la mà de l’avantguarda culinària que proposa aquest establiment acollidor. En paral·lel, l’àmplia oferta de vins per a maridar l’àpat posicionen El Motel com un dels restaurants de referència.