La qualitat i el bon servei són la marca de la casa del Caiman

Degusteu la seva cuina de mercat amb vistes a la Badia

Terrassa del restaurant El Caiman de Roses.

Terrassa del restaurant El Caiman de Roses.

Emporda.info

El Caiman és un nom de referència de l’hostaleria empordanesa. El restaurant està situat a la cèntrica plaça de Catalunya, a tocar l’avinguda de Rhode. Els clients fa temps que confien en l’oferta de restauració d’aquest local que té una gran diversitat de propostes, amb un tracte acollidor per part dels professionals que hi treballen, que sempre es mostren propers i disposats a donar els millors consells per gaudir d’un bon àpat.

Amb una situació estratègica i amb unes vistes espectaculars sobre la badia de Roses, El Caiman esdevé la millor opció a l’hora de passar-ho bé amb la família, els amics o la parella. La proposta gastronòmica d’aquest cèntric local es basa en un producte de primeríssima qualitat i de proximitat. El restaurant ostenta el Segell Gastronomia d’Origen i està referenciat en diverses guies.

Cuina de mercat

El Caiman elabora plats basats en cuina de mercat. Ofereix plats de peix i marisc, un producte que s’adquireix cada dia a la llotja de Roses. En aquesta línia cal destacar la tonyina, els calamars a la planxa o la gamba de Roses.

A més, el local disposa d’una extensa carta de referències vinícoles per tal de maridar cada una de les propostes amb els millors productes de l’Empordà o d’altres denominacions d’origen. El Caiman també és un bon lloc per gaudir d’un bon aperitiu amb la millor companyia.

EL CAIMAN

Adreça: plaça Catalunya, 10. Roses

Telèfon: 972 152 441

Web: www.elcaimanroses.com