Cuina tradicional catalana amb un toc de creativitat a Ca la Teresa

Entre setmana té un menú als migdies de 14 euros

Menjador del restaurant Ca la Teresa. | CA LA TERESA

Menjador del restaurant Ca la Teresa. | CA LA TERESA / redacció sant pere Pescador

Emporda.info

Ca la Teresa és un dels establiments de referència de Sant Pere Pescador. Ubicat en el cèntric carrer de Sant Sebastià, el restaurant ofereix una gran varietat d’opcions per als esmorzars i plats de cuina casolana autèntica per als àpats del migdia i el vespre amb una excel·lent relació qualitat-preu. A més, disposa d’un menú diari els migdies de dilluns a divendres a un preu de 14 euros, postres incloses.

Per sopar i els caps de setmana, Ca la Teresa ofereix una carta pensada per satisfer els paladars més exigents, amb tota mena d’entrants, primers, segons i postres, amb productes de qualitat. El restaurant resulta una molt bona opció de cuina tradicional honesta i senzilla amb alguna llicència per a la creativitat i tots els seus plats els podreu maridar amb una bona carta de begudes i vins.

Un restaurant acollidor

L’espai, personalitzat i original, transmet tranquil·litat i el bon ambient per tenir una gran experiència. L’establiment també té una terrassa molt acollidora, excel·lent ara que ha arribat el bon temps.

El personal que atén a l’establiment es mostra sempre atent i servicial, fet que permet gaudir de l’estada en aquest espai familiar i amable. Com sempre, el restaurant Ca la Teresa de Sant Pere Pescador també té servei de menjar per emportar.

CA LA TERESA

Adreça: carrer Sant Sebastià, 26. Sant Pere Pescador

Telèfon: 972 520 641

Correu: restaurantcalateresa@gmail.com