Carns i Embotits Can Martí de Figueres és una carnisseria i xarcuteria fundada l’any 1986 per la família Giró Oriol. La seva prioritat sempre ha estat donar el millor servei possible als seus clients. L’empresa disposa de productes de proximitat i de gran qualitat i una molt bona atenció al públic.

Tot l’any ofereix una àmplia gamma de carns com: pollastre, conill, vedella, porc, xai, embotits i formatges, entre altres. Però ara que s’acosten les festes de Nadal també tenen un gran assortit de productes més característics d’aquestes festivitats com una gran varietat d’aviram: gall d’indi, ànecs, capons, pintades, pulardes, pollastres de pagès. A més té tota classe de peces per fer rostides.

Per altra banda, elaboren pollastres farcits i una àmplia varietat de safates, siguin d’embotits, formatges o combinades. Cal destacar el gran assortit de productes ibèrics dels quals disposen: pernils, espatlles, llom, xoriço i llonganissa que ofereixen per aquestes festes.

Productes de proximitat

Can Martí dona molta importància als productes de proximitat així que tant el porc com la vedella són de les millors granges de la comarca empordanesa. Els seus xais són de pastor del mas La Pujada de Llers. També tenen porc Duroc, un encreuament de porc de pagès i el porc ibèric, de Batallé i xai lletó del Mas Marcè de Siurana. Així mateix fan productes d’elaboració pròpia com: hamburgueses de vedella amb sal, pebre i/o ceba, botifarres crues, ibèriques, picants o amb bolets. També preparen diferents classes d’enfilats. Els que tenen més èxit són els de vedella, pollastre, porc i conill, i adobats, tant «xurrasco», com aletes de pollastre o llom.

Per complementar tota aquesta varietat, també us poden oferir diferents productes gurmet per aperitius i per acompanyar els vostres àpats, a més de llegums i algun plat precuinat.

Comandes a domicili

Tot plegat és un gran ventall de productes per a gaudir d’un bon àpat. A més, el personal de Can Martí destaca per la seva professionalitat i el seu tracte amable. Gràcies a tot això ha aconseguit la fidelitat i confiança dels seus clients. Estan disponibles a la botiga del carrer Besalú de Figueres. També es pot fer la comanda per telèfon al 972 510 415 o per WhatsApp al 620 418 704, tant per anar-la a recollir a la botiga o servir-la a domicili, a Figueres i a la resta de la comarca.

Can Martí