Professionalitat, bona relació qualitat-preu, ambient acollidor i servei obert tot l’any, són els arguments que fan del Bistró Montserrat un referent de l’oferta de restauració a Empuriabrava. L’establiment està implicat plenament en l’oferta de lleure del municipi, com ho demostra la seva recent participació en la quarta edició de l’EmpuriaTast, celebrat aquest passat cap de setmana.

L’establiment dirigit per Álex Sánchez fa una clara aposta per un servei eficient, un espai acollidor i una cuina ben presentada. ElBistró està situat al costat del Supermercat Montserrat del carrer Sant Mori, a l’avinguda principal de la marina residencial.

El restaurant disposa d’un funcional i espaiós menjador interior, una acollidora terrassa exterior, un menjador en el primer pis que funciona com a reservat per a esdeveniments especials i servei de rostisseria amb una àmplia carta de menjar per a emportar. El restaurant és en mans d’un equip professional que parla diversos idiomes per atendre la variada clientela de la urbanització. Gràcies a la seva eficiència, el Bistró Montserrat s’ha convertit també en un lloc de trobada per a la gent del país.

El restaurant està obert durant tot el dia per esmorzar, dinar, sopar i àpats de grups. Donada la seva ubicació en l’epicentre del lleure empordanès i la bona disponibilitat d’aparcament en el seu entorn, el Bistró Montserrat és l’espai ideal per a les trobades estivals, tant per a les parelles, com per als àpats d’empresa o les trobades familiars, esportives i d’amics. El menjador del primer pis garanteix tota la intimitat necessària per a qualsevol celebració privada.

Carta variada

El restaurant ofereix una carta variada de plats i begudes per a poder gaudir de bon menjar i d’una bona estada a la marina residencial, amb un ampli aparcament públic exterior i gratuït que garanteix la mobilitat dels clients dins de la marina residencial.

El Bistró Montserrat també és el lloc adequat per als professionals de qualsevol àmbit que han de menjar fora de casa i volen fer-ho bé amb una bona relació qualitat preu.

Bistró Montserrat