De l’1 al 12 d’octubre, torna la ruta de tapes d’Empuriabrava i Castelló d’Empúries, l’EmpuriaTApes, amb la participació de 38 bars i restaurants. Es proposen tapes acompanyades d’una beguda per 3 euros. A través dels tastets que s’ofereixen, es poden fer degustacions de tot tipus de cuina i aquesta és una de les particularitats de la ruta de tapes del municipi. Aquesta és la 5a edició de la iniciativa gastronòmica local.

«Com a novetat d’aquest any, volem destacar la participació d’un jurat professional, format per Salvador Jordà, del restaurant Empòrium; Toni Gerez, cap de sala i sommelier del restaurant Castell de Peralada; i Rafa Antonín, destacat influencer gastronòmic, amb més de 620.000 seguidors a Instagram», afirma l’alcalde, Salvi Güell.

Tot i que el reconeixement a la millor tapa serà per a la més votada pel públic, el jurat professional concedirà una menció especial d’entre les sis tapes que encapçalin la llista de la votació popular. Així doncs, en aquesta edició, els restaurants participants podran optar a guanyar el reconeixement a la Millor Tapa 2021, segons la votació popular, i una Menció Especial, que atorgarà el Jurat professional.

Les votacions de l’EmpuriaTApes 2021 tornen a tenir premi. Tal com es va fer en l’edició anterior, cada restaurant disposarà d’un codi QR que permetrà valorar la tapa i entrar en el sorteig de tres premis: un menú per a dues persones en un dels restaurants que participa en aquesta edició d’EmpuriaTApes, un salt en tàndem a l’Skydive d’Empuriabrava, un vol al Windoor túnel del vent o un passeig en barca pels canals d’Empuriabrava.