La cadena empordanesa Wine Palace va néixer per satisfer el paladar del gran públic. L’experiència de la seva empresa matriu en el sector majorista, Alregi, va impulsar l’empresari figuerenc Josep Martí a crear aquesta nova aposta dedicada a la venda de vins, escumosos, destil·lats, cerveses i productes d’alimentació delicatessen, amb una presència important de vins de la DO Empordà. Amb un protagonisme rellevant a la tradicional Fira del Vi de Figueres, sense celebrar-se per segon any consecutiu a causa de la pandèmia, els establiments de la firma són un dels punts de venda de referència per a descobrir i mantenir l’estreta relació dels amants del vi amb les novetats del sector.

Sis establiments a la comarca Emporda.info

Uns dels objectius de Wine Palace és el contacte directe amb el públic que representa, també, un dels seus trets més diferencial. A diferència de les grans superfícies, el personal dels seus establiments dona atenció personalitzada a la clientela en tota la seva àmplia xarxa de punts de venda. A l’Alt Empordà, Wine Palace compta amb establiments a Empuriabrava, Roses, Figueres, Santa Margarida i l’Escala. Una xarxa completa de punts de venda que compta amb una forta presència a tot el territori amb punts de venda a Girona, Barcelona, Granollers, Terrassa, Llívia, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Salou, entre altres. Tanmateix, tres botigues més, una a Vic, capital d’Osona, l’altra a Sant Pere de Ribes, al Garraf, i una més a Blanes són les últimes en sumar-se a l’expansió de Wine Palace a Catalunya. Una expansió que compta amb vint-i-set establiments repartits a tot el territori, mantenint els seus estàndards d’excel·lència i rigor en el sector.

Anna Vicens, sommelier en cap Emporda.info

Respecte a l’oferta, als centres Wine Palace, es poden trobar més de tres mil productes diferents de reconegudes marques i denominacions d’origen. «Oferim una botiga especialitzada gran, però amb un tracte proper i professional. Tots els caps de les nostres botigues de Wine Palace són sommeliers i treballem junts per donar el millor assessorament possible, i personalitzat, als nostres clients», apunta Anna Vicens, que també és presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers.

Gairebé dues dècades

Alregi, propietària de la marca Wine Palace, va néixer l’any 1992. Actualment té la seva seu central a Vilamalla, on disposa d’un magatzem de set mil metres quadrats, un centenar de treballadores i treballadors i, a través de les seves botigues, i també del canal Horeca, distribueix més de cinc mil cinc-centes referències. El seu catàleg de vins inclou productes de vuitanta-cinc cellers diferents.

La denominació d’origen Empordà va atorgar l’any 2017 el premi Lledoner d'Or a l’empresa per la seva «aposta decidida i diferencial pel vi de l’Empordà, fet que permet acostar els productes de la DO a un gran nombre de consumidors».

Des de fa dos anys, l’empresa empordanesa presidida per Josep Martí i amb Noèlia Pacios de gerent, també forma part de la Ruta del Vi DO Empordà impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava-Girona.

Wine Palace

TELÈFON: 972 526 061

WEB: www.winepalace.es

Figueres, carrer de Ricard Giralt, 1

Empuriabrava, carretera de Roses, 38

Roses, avinguda Gran Via de Pau Casals, 210-216

Santa Margarita, avinguda de la Gola de l'Estany, 49

L'Escala, carrer Torroella de Montgrí, edifici Blau III