Masia Serra és un celler situat a Cantallops, al cor de l’Albera. És fruit d’una tradició familiar que va emergir amb força, ara fa vint-i-cinc anys, quan Jaume Serra i Sílvia Vilà, després d’acabar els seus estudis d’Enologia i d’Econòmiques respectivament, van decidir engegar l’aventura vitivinícola i projecte de vida, començant a elaborar unes poques ampolles de la petita vinya de garnatxa negra que havia plantat l’avi d’en Jaume l’any 1961.

El celler ha rebut molts reconeixements aquests darrers anys. El darrer ha arribat aquest estiu, amb el Premi Vinari 2021 a la millor visita enoturística i experiència de tast de vins de Catalunya. Masia Serra proposa una oferta molt variada de visites enogastronòmiques com tasts de vins amb tapes d’embotits i productes artesans, esmorzars de forquilla, dinars maridats o pícnics entre vinyes. Així mateix, el celler ofereix allotjament al Recer. «Hem rebut el Premi Vinari amb moltíssima il·lusió i ens encoratja a seguir treballant en aquest camí de l’enoturisme, fent viure moments únics i especials a tothom que ens visita», diuen Sílvia i Jaume obrint les portes a nous visitants.

«És el present i el futur»

«Per nosaltres, l’enoturisme és el present i el futur del nostre projecte. La millor manera de transmetre el que hi ha al darrere de cada un dels nostres vins és trepitjant la terra d’on neixen», diuen els responsables de Masia Serra, abans d’afegir: «A través de les experiències que oferim, transmetem emocions i sentiments, on els nostres vins són el fil conductor. Destinem tots els nostres esforços en aconseguir que la gent marxi de casa nostra havent viscut una experiència que recordaran, i creant un vincle amb nosaltres. Al final, tot aquest esforç es tradueix en una fidelització a la marca».

Masia Serra

TELÈFON: 689 604 905

WEB: www.masiaserra.com