La Fira de Tardor de Castelló d'Empúries potencia el comerç i la gastronomia

La trobada se celebra el diumenge 15 amb la participació d’una quarantena de parades, actuacions i jocs, adreçada al públic familiar

Presentació de la Fira de Tardor del diumenge 15. | AJUNTAMENT DE CASTELLÓ

Presentació de la Fira de Tardor del diumenge 15. | AJUNTAMENT DE CASTELLÓ / REDACCIÓ. CASTELLÓ D’EMPÚRIES

Emporda.info

Castelló d’Empúries acollirà aquest diumenge la Fira de Tardor al Passeig Marítim d’Empuriabrava. Aquest esdeveniment, impulsat per l’Associació de Comerciants i Empresaris amb col·laboració de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, té com a objectiu principal dinamitzar el comerç local i oferir una jornada de diversió per a tots els veïns i visitants. La regidora de promoció i festes, Helena Solana, destaca que «la Fira de Tardor és un esdeveniment que va a l’alça, cada any hi participen més parades i hi ha més visitants».

Quaranta parades

La Fira de Tardor comptarà amb la participació d’una quarantena de parades, que inclouen comerços locals i foodtrucks, on s’exposaran i es vendran una selecció variada de productes. Des de les 10 del matí fins a les 7 de la tarda, els assistents podran gaudir d’oportunitats de compra úniques.

A més de les opcions de compres, l’esdeveniment oferirà entreteniment durant tot el dia, amb actuacions en viu, activitats per als més petits, el tradicional concurs de la millor decoració de carbasses i altres sorpreses pensades per gaudir en família.

La Fira de Tardor és una ocasió perfecta per gaudir d’un dia agradable, donar suport al comerç local i celebrar l’arribada de la temporada de tardor en un ambient festiu i agradable, apunten els organitzadors.