La periodista Tura Soler presenta el seu llibre 'Rigor Mortis' a Figueres amb Narcís Bardalet

Serà aquest dimecres 4 d'octubre, a les 19 hores, a la Funerària Vicens

Tura Soler i Narcís Bardalet.

Tura Soler i Narcís Bardalet. / Josep Maria Dacosta

Emporda.info

La periodista Tura Soler, coneguda especialista de successos, signa un nou llibre, Rigor Mortis, Els casos del forense Narcís Bardalet (La Campana). Aquest dimecres el presenta a Figueres, a les 19 hores, a la Funerària Vicens.

El volum rememora la història personal i professional del forense i pediatre figuerenc a través d’una sèrie de reflexions sobre la mort i la vida a partir de casos reals amb els quals s’ha trobat al llarg de la seva trajectòria professional. El doctor explica que en el transcurs de la seva carrera ha vist cinc-cents cadàvers cada any, la qual cosa li ha permès de configurar una mirada especial davant el tabú de la mort. Entre altres recorda com va viure la tragèdia de Tailàndia, on va anar a reconèixer desenes de cadàvers, morts a causa del tsunami a l'oceà Índic el 2004. També rememora l'embalsamament de Salvador Dalí.

El llibre, que inclou un pròleg del mateix Bardalet, es presenta, com dèiem, aquest dimecres en un escenari poc habitual per un acte literari, la Funerària Vicens de Figueres. El conduiran junts l’autora i el protagonista.