Vila-sacra inaugura la Festa Major d’estiu amb una vetllada cultural

Com a novetat també es farà una cercavila el dissabte 5 d’agost amb grallers, tabalers i cap grossos

Festa Major d’estiu de Vila-sacra el 2022.

Festa Major d’estiu de Vila-sacra el 2022. / AJUNTAMENT DE VILA-SACRA

Emporda.info

Vila-sacra arrenca el primer cap de setmana d’agost amb la tradicional Festa Major. Enguany l’esdeveniment està carregat de novetats. La Festa s’inaugura el dia 4 amb la primera novetat: una vetllada cultural a les 8 del vespre a les Antigues Escoles amb la conferència Les dones a pagès durant el franquisme, a càrrec de Rosa Maria Moret.

El dissabte dia 5 les activitats comencen a les 6 de la tarda a la plaça de l’Església també arriba amb novetats una cercavila amb Els Nous Grallers i Tabalers de Vila-sacra i els Caps Grossos. Arribaran fins al parc del Rentador a les 6:30 on hi haurà la Festa Infantil amb inflables, multijocs, circuit de vehicles elèctrics, entre altres. La jornada es clourà amb el concert de la Betty Orquestra a les 11 al Pati de les Antigues Escoles.

El dia 6 a les 12 del migdia se celebrarà l’ofici solemne amb l’acompanyament de la coral Veus Blanques Vila-sacra. A les 6:30 al Pati de les Antigues escoles es farà una ballada de sardanes, i tot seguit concert i ball amb la Cobla Orquestra Nova Blanes, que posarà punt final a la Festa.