El Festival Indrets de Cadaqués ha donat el tret d’inici amb el concert de les Escarteen Sisters, que van actuar en el marc incomparable de l’escola Caritat Serinyana. Ho van fer el divendres, 1 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, i els organitzadors valoren molt positivament el recital. «El concert va anar molt bé; va ser molt entranyable. I ens vam treure una espina clavada, ja que l’any passat havien d’actuar elles, i per culpa d’un accident d’una de les integrants, es va haver de suspendre. Ara, per sort, ho hem pogut recuperar», explica Josep Nogué, director artístic del Festival, que també destaca la notable presència de públic.

I és que les Escarteen Sisters van oferir un concert amb una sonoritat especial, on es barrejaven instruments clàssics, com són el violoncel i el violí, amb les seves veus.

I un dia més tard, el dissabte 2 de juliol, es va celebrar un altre concert: el del conjunt cadaquesenc Kálon. També va tenir lloc a l’escola Caritat Serinyana, a dos quarts de vuit del vespre, i en aquest cas, el grup format per Omar Aguilar, Bruno Millán i Eldys Vega, va fer gaudir a petits i grans amb les seves cançons que recorden els sons de la rumba o el bolero, barrejats amb ritmes de funky o reggae. «També va tenir molt bona rebuda. El grup és de Cadaqués, i molta gent coneix les seves cançons», detalla Nogué.

Ara, el festival continua endavant amb tota mena de propostes. En concret, i fins al 27 d’agost, es pot gaudir d’onze concerts més. En destaquen el de Mireia Pla i Fernando Salinas, que actuen el 9 de juliol, a Sa Plaça, a dos quarts de vuit del vespre, i el del trio Quatre, el dia 10, també a Sa Plaça, a dos quarts de vuit del vespre. El certamen enguany també inclou una ruta pel Cadaqués antic, a càrrec de Mercè Donat.