Era l'abril de l'any passat quan el Grup Terraza de Roses va iniciar el cicle de concerts «Jazz & Tapes». L'acollida va ser tan bona entre el públic que enguany la proposta musical es repeteix gràcies a la renovació de l'acord entre el Grup i la reconeguda banda Sant Andreu Jazz Band, liderada pel contrabaixista Joan Chamorro. De fet, aquest artista, acompanyat per Carla Motis i Èlia Bastida, dues de les integrants de la formació, actuaran aquest divendres a les 9 del vespre a l'Hotel 1935 Cafè Bistrot.

Aquesta no és la primera vegada que els tres músics actuen en aquest espai, però sí que és la primera que ho fan junts. «A Joan Chamorro, li va encantar la idea de fer-hi concerts i portar joves talents de la seva banda de jazz perquè els serveix de projecció», explica el gerent del Grup Terraza, Miquel Gotanegra. El cicle inclou dotze concerts, cadascun d'ells el primer divendres de mes a excepció del març, que es farà el dia 8, per no coincidir amb Carnaval. Totes les actuacions tenen lloc en el Cafè Bistrot, un racó especial de l'Hotel 1935 que potencia la proximitat entre l'artista i el públic. De fet, la capacitat màxima d'aquest espai, decorat amb estil modern i mediterrani i amb una llar de foc que aporta calidesa, és de vint-i-cinc persones, quelcom que permet gaudir plenament de l'experiència tot degustant alguna de les tapes proposades pel xef. Durant l'estiu, els concerts es fan a la ter­rassa aprofitant l'encant dels jardins de l'establiment. Per assistir-hi, és imprescindible reservar taula al mail info@hotel1935.com o trucant al telèfon 972 459 960.

Destinació musical

Destinació musical

«La música és un eix estratègic i ens interessa molt portar música de qualitat i apropar-la a la demarcació», explica Gotanegra, que afegeix que l'objectiu final és convertir «l'establiment en destinació musical». «Per nosaltres, la música no és un complement, sinó un motiu per venir», reconeix.

Dins aquesta línia, no només es proposa música al 1935, sinó també a l'Hotel Spa Terraza, on es programen grups molt destacats però d'estils com el jazz, blues, música brasilera o gospel, i, a més, al càmping Salatà, també del Grup, però, en temporada alta.