13 de desembre de 2018
13.12.2018

EL Pessebre Vivent de Peralada torna al Parc del Castell

Es fa els dies 25, 26, 30 de desembre de 2018 1 de gener de 2019

13.12.2018 | 11:57
EMPORDA.INFO

En apropar-se el Nadal, arriba una de les activitats amb més història i tradició de la vila, el Pessebre Vivent de Peralada, que enguany arriba a la 37a edició. El dia de Nadal (19h) s'inaugurarà el Pessebre, que es recrearà, dins el marc incomparable dels Jardins del Castell. Una oportunitat única també, per descobrir aquest espai del Castell de Peralada.

En aquest entorn natural es representen més d'una quinzena d'escenes, algunes d'elles renovades, però sempre mantenint l'estructura bàsica del recorregut pels quadres més importants que expliquen el naixement de Jesús i d'altres que mostren oficis antics, alguns que gairebé han desaparegut: el cisteller, les filadores, les remeieres, el picapedrer, el ferrer, la castanyera, entre d'altres. Les novetats d'enguany serà la renovació d'alguna escena variació en el recorregut i una renovada presentació, que donarà inici a la 37a edició del pessebre.

En el Pessebre Vivent de Peralada, que forma part de l'Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya, hi participen prop de 150 voluntaris que formen un equip, entre figurants, tècnics de so, il·luminadors i organització en general que, any rere any, treballa per millorar aquesta proposta escènica que en la darrera edició la van visitar més d'un miler de persones.

Per facilitar l'accés al recinte on es fa el Pessebre, l'entrada és just davant de l'aparcament d'accés al Centre Històric (Aparcament de Sant Sebastià).

El pessebre es fa els dies 25, 26, 30 de desembre de 2018 1 de gener de 2019, a les 19.00 hores. El preu és de 5 euros per persona amb entrada gratuïta fins a 12 anys i amb el Carnet del Super3.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook