Des de dissabte i fins al 8 de desembre, se celebra una nova edició del Festival de les Aus al Parc Natural dels Aiguamolls amb un ampli programa d´activitats que inclou des d´exposicions, visites guiades, demostracions d´anellament d´ocells, sortides familiars en caiac pel riu Fluvià, xerrades i tallers diversos: n´hi haurà un d´egagròpiles, un altre per identificar el cant dels ocells o bé un taller de natura organitzat pels membres del centre de Faunes i un de plantes que curen a càrrec del Centre d´Informació d´El Cortalet.

Aquesta és la 23a edició d´aquest festival que ja compta amb una llarga tradició i que amb els anys ha anat creixent en nombre d´activitats i també de participants. Entre les moltes activitats d´enguany, hi ha una xerrada sobre l´estat de la població de gaig blau al parc a càrrec de la biòloga Cristina Fernández i de gran interès per als amants d´aquest ocell i dels aiguamolls.

També durant els quatre dies que dura el Festival, es podran visitar dues exposicions, la primera a la sala d´exposicions del Centre d´Informació d´El Cortalet: Paisatge latent, closes, cortals i cortalers i també a l´espai de l´Ecomuseu Farinera es podrà veure la Mostra Empordàna´t. Un espai natural únic, un tast dels quatre grans espais protegits de l´Empordà.