En el marc del cicle Petit Peralada s'ha presentat dilluns a la nit el musical familiar que ha arribat a l'Empordà precedit d'una temporada de grans èxits a Barcelona El públic infantil ha estat el protagonista d'aquesta nit omplint l'Auditori del Parc del Castell. L'obra de Saint-Exupéry que ha inspirat a centenars de creadors teatrals i compositors ha seduït els cors dels assistents a l'espectacle.

Aquest és un musical d'Àngel Llàcer, Manu Guix i LA PERLA 29 en el qual han intervingut els actors Xavi Duch, Elena Gadel, Àngel Llàcer i Josep Palau. Els nois i noies i també els seus acompanyants han gaudit, han rigut, s'han emocionat i han viscut en primera persona les aventures del Petit Príncep, arribat del Asteroide B612, les de l'home de negocis, les del geògraf, les del vanitós, les de l'astrònom turc, les de l'aviador, les de la guineu, les del fanaler, les del bevedor, les del rei i les de l'eco.

Ha consistit en un espectacle molt vistós tant pel vestuari com per les projeccions que l'han acompanyat, un muntatge que ha presentat melodies explosives i emocions. Al final de l'espectacle el públic ha aplaudit efusivament i ha estat especialment gratificant poder veure la cara de satisfacció dels nens i nenes que han seguit atentament l'obra ... un Petit Príncep que els ha convidat a viure en el seu univers.