Amb una audiència mitjana de 468.000 espectadors i una quota de pantalla del 18,5%, 'La Riera' es va acomiadar ahir de l´audiència fins al 7 de setembre, en un capítol on va morir un dels personatges principals de la sèrie, l´Ona.

L´últim capítol de la temporada de la sèrie de sobretaula de TV3 va liderar la seva franja d´emissió, en aquesta ocasió, el 'prime time', i va ser el segon programa més vist del dia després de l´edició del cap de setmana del 'TN vespre', que va tenir una audiència mitjana de 540.000 espectadors i una quota del 23,9%.

'La Riera' va mantenir pendent durant l´hora i 12 minuts d´emissió una mitjana de 468.000 espectadors, amb una quota de pantalla del 18,5%. El minut més vist va ser a les 23.28, amb 523.000 espectadors i una quota del 21,2%. En aquest moment la Mercè recomanava al Sergi, en presència de la Maribel, que demanés la custòdia de l´Elvira, tot i que el noi li deia que privar la seva exparella de la seva filla era molt gros i no ho tenia clar. Aquesta resposta poc decidida del Sergi empeny la Mercè a ordir el pla de drogar la Cristina, cosa que està a punt de sortir-li molt malament, perquè aquesta s´ha endut l´Elvira i té un accident amb el cotxe... Però no és així i sembla que a la matriarca de Can Riera la jugada li surt bé. El temps dirà si aconsegueix l´objectiu: que el Sergi es quedi la custòdia de la nena. De moment, tot apunta que serà.

Així doncs, 'La Riera' ha tancat la sisena temporada amb 413.000 espectadors de mitjana i una quota del 22,3%. L´emissió pel 33 també fa una bona aportació d´espectadors, 61.000 de mitjana, amb una quota del 2,1%.

Èxit a les xarxes socials

Ahir es van generar més de 4.000 missatges amb el hashtag #FinalRieraTV3, amb més de 1.700 autors diferents.

A Facebook, els diferents posts publicats al voltant de l´emissió del capítol van generar gairebé 1.500 'm´agrada' i més de 500 comentaris. L´activitat ha continuat durant tot el dia d´avui: els fans segueixen consternats per la mort de l´Ona i fascinats per la gran dolenta de la sèrie, la Mercè.

Setena temporada

La intriga continuarà a partir del 7 de setembre, en una temporada que incorporarà actors de gran prestigi com Montse Guallar, Josep Linuesa, Sergio Caballero, Roser Tapias i Marta Calvó. Aquesta última ja ha aparegut al final d´aquesta etapa però serà a partir de la tardor quan tindrà un pes més important en les trames.

Noves cares que aportaran noves trames a la sèrie, que promet una temporada que serà de tot menys tranquil·la a Sant Climent. De fet, el capítol emès ahir ja deixava entreveure que els fets ocorreguts desencadenarien diverses tempestes: el Claudi, amb la filla morta; el Balló, fugit, destrossat sentimentalment, arruïnat i amb el pes d´una mort que en realitat va ser fortuïta; la Cristina, víctima d´una nova conspiració de la Mercè, que no pararà fins a desemmascarar la seva exsogra, tot i que aquesta és una contrincant dura, a qui no li tremola la mà per res; la Maribel i el Sergi que hauran d´afrontar una nova situació que els posarà a prova com a parella; la venda de La Barra, que obligarà l´Ernest i en Lluís a buscar noves sortides personals i professionals; el Lluís, ara parella de la Tilda, que haurà de demostrar que sap mantenir viva una relació, tot i que el passat no en dóna gaires garanties...