En aquesta secció podeu veure o consultar bona part de les necrològiques, defuncions i funerals del dia a la comarca de l'Alt Empordà. Aquí trobareu tota la informació sobre totes les defuncions de l'Alt Empordà, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d'altres. Si voleu contractar una esquela, podeu dirigir-vos a publicitat@emporda.info o al telèfon 972 510 715.

FIGUERES

PERE MARÍN SENCIANES

Ha mort als 84 anys. Es fa una celebració religiosa a la Sala de Cerimònies de la Funerària Vicenç, aquest dissabte, 22 de gener, a les 11 del matí.

MARIA ELENA ORTIZ COCERA

Ha mort als 58 anys. Es fa una celebració religiosa a la Sala de Cerimònies de la Funerària Vicenç, aquest dissabte, 22 de gener, a les 12 del migdia.

JESÚS BUSCARONS PORCALLA

Ha mort als 92 anys. Es fa una celebració religiosa a la Sala de Cerimònies de la Funerària Vicenç, aquest dissabte, 22 de gener, a les 4 de la tarda.

GARRIGUELLA

VICTÒRIA GARRIGA COLL

Ha mort als 89 anys. La celebració religiosa es fa a l'Ermita de la Mare de Déu del Camp de Garriguella, aquest dissabte, 22 de gener, a les 11 del matí.

ROSES

VICENTE LLORET LLORET

Ha mort als 87 anys. La cerimònia de comiat es fa aquest dissabte, 22 de gener, a les 11 del matí, al tanatori de la Funerària Mémora de Roses.

SANT PERE PESCADOR

MARIA CRISTINA GODÓ BOHER

Ha mort als 73 anys. La cerimònia de comiat es fa aquest dissabte, 22 de gener, a les 12 del migdia. Inhumada al Cementiri de Sant Pere Pescador.