Si teniu pensat canviar de vehicle o us acabeu de treure el carnet de conduir i necessiteu el vostre primer turisme, Figueres us ofereix l'oportunitat de poder triar a la Fira del Vehicle d'Ocasió, FiraVO 2019, que se celebra en el recinte firal de la ciutat entre aquest divendres 4 d'octubre i el diumenge 6. FiraVO compta amb la participació de disset empreses de l'àrea urbana de Figueres, majoritàriament concessionàries oficials de marques reconegudes.

La Fira obrirà cada dia des de les deu del matí fins a les vuit del vespre, amb accés lliure per a tots els visitants. Aquest esdeveniment arriba enguany a la seva tretzena edició plenament consolidat, ja que en totes les edicions anteriors les empreses venedores han complert la premissa d'exposar vehicles revisats i plenament garantits.

La FiraVO té com a principal al·licient la gran varietat de models i preus de turismes i furgonetes de totes les cilindrades i motoritzacions. Cada expositor posa a disposició dels possibles compradors el seu equip de comercials, disposats a aconsellar els clients en tot moment.

Cada empresa també té la seva pròpia proposta de finançament. Els concessionaris i garatges de compravenda aprofiten aquesta Fira per a portar-hi els millors vehicles del seu estoc d'ocasió, especialment els cotxes de gerència, els km0 i els procedents de renovacions particulars.