Des de fa pocs dies, el nou Micra ja es troba als concessionaris Nissan de tot Espanya i en especial, ja està disponible al concessionari Interdiesel a la ciutat de Figueres. Presentat el setembre al Saló de París, la cinquena generació del mític utilitari de Nissan ja és aquí, disposada a revolucionar el segment B tant del mercat espanyol com de l´europeu.

Amb un disseny expressiu -El veig i el vull!-, amb un interior inspirador -Aquest és el meu espai!- i amb agilitat i confiança -Atrapa´m... Si pots!-, el nou Nissan Micra serà el cotxe on diferents públics podran viure i gaudir més sentiments i experiències.

Com tots els productes de Nissan, aquest nou Micra també és excepcional i diferenciador, amb una personalització única i exclusiva que fa que, realment, el client pugui tenir un vehicle propi, únic i diferent.

Aquest nou vehicle ja conté els tres pilars de la Mobilitat Intel·ligent Nissan: Conducció Intel·ligent, amb els últims avenços en seguretat, únics en aquest segment; Potència Intel·ligent, amb motors eficients i un disseny aerodinàmic i, finalment, la Integració Intel·ligent, amb una nova connectivitat tecnològica orientada al client.

Interior inspirador

Disseny interior, qualitat de materials suaus al tacte dissenyats a cada detall, orientació interior al conductor i tecnologies intuïtives que fan de l´espai interior Micra el teu espai. Una de les novetats més destacades del nou Nissan Micra és el sistema d´àudio 360º i exclusiu Bose Personal®. Els dos altaveus avançats integrats en el reposacaps del conductor, únics en el segment B de turismes, permeten al conductor gaudir d´una experiència musical 360º envoltant i inigualable.

'Atrapa´m, si pots!'

El nou Micra té una aerodinàmica superior a l´altura d´altres segments més alts. És àgil i divertit perquè té el centre de gravetat baix, una resposta del volant immediata i una estabilitat en revolt únic en el seu segment. El nou Nissan Micra té una gamma de motors eficient. La cinquena generació del Nissan Micra està equipada amb tres motors reduïts, molt eficients i amb gran capacitat de resposta: dos de gasolina -0,9 l i 66 kw o 1 l i 54 kw- i un de dièsel -1,5 l i 66 kw-.

Però aquest 'Atrapa´m, si pots!' va acompanyat d´unes tecnologies d´assistència a la conducció úniques, que no porta cap altre vehicle del segment B. Per exemple, el Micra inclou l´alerta i prevenció de canvi de carril involuntari (a més del senyal visual i acústic, el vehicle també torna de forma automàtica i subtil a la seva trajectòria). També, per primera vegada, el nou Nissan Micra inclou la càmera de visió 360º que ja incorporen els crossovers Qashqai, X-Trail i Juke. Aquestes i altres tecnologies són la prova clara de la filosofia Mobilitat Intel·ligent Nissan i inclouen: Alerta i prevenció de canvi de carril involuntari; Sistema anticol·lisió frontal intel·ligent; Reconeixement de senyals de circulació; Assistent de llums curtes/llargues a la carretera; Càmera de visió intel·ligent 360º , i Control d´angle mort.

Declaracions de Nissan Iberia

Marc Toro, conseller director general de Nissan Iberia, ha assegurat que "estem convençuts que el nou Nissan Micra suposarà una autèntica revolució per al segment B. El disseny totalment actualitzat, així com tota la tecnologia que incorpora, inèdita en un vehicle d´aquest segment, el situaran entre els 10 utilitaris més venuts del mercat espanyol, reconquerint aquest segment".

El nou Nissan Micra és un vehicle totalment pensat per al públic europeu i fabricat a Europa. Concretament, es produeix a la planta de Flins (França) des de principis de gener.

Sobre Nissan a Espanya

Nissan té tres centres de producció a Espanya: Barcelona, Àvila i Cantàbria, on es fabrica el turisme Nissan Pulsar, la furgoneta NV200 i la seva versió 100 % elèctrica e-NV200 i el nou pick-up Navara; i els camions lleugers NT400/Cabstar i NT500. A més, Nissan Espanya té un centre de R+D per a motors i desenvolupament de vehicles industrials lleugers, així com centres de recanvis i de distribució.

La seu de vendes d´Espanya i Portugal es troba a Barcelona. En total, més de 5.000 persones treballen a Nissan a Espanya i el 2016 es van produir 121.200 vehicles.