27 de setembre de 2013
27.09.2013
Setena edició

Torna la Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres

Les vendes de cotxes de segona mà han augmentat un 28% respecte a l'any 2012

30.09.2013 | 18:16
FiraVO arriba a la setena edició

Per setè any consecutiu -els dies 4, 5 i 6 d´octubre- se celebra la FiraVO (Fira del Vehicle d´Ocasió) al recinte firal de Figueres. El fet que tot i la situació econòmica actual es pugui realitzar la fira indica la seva consolidació i la situa com a una de les principals mostres del sector a les comarques gironines.

Com cada any s´hi podran trobar importants ofertes, ja que els professionals dels concessionaris han treballat per oferir preus interessants per a poder mantenir les xifres de vendes. Cal afegir, també, que en el sector del vehicle usat és on més feble ha estat la caiguda de volums, i és que el vehicle d´ocasió de qualitat s´ha manifestat com una bona alternativa en temps de crisi. El més significatiu és que el canal de venda entre particulars creix només un 4%, mentre el canal professional augmenta en un 17%, és a dir, quatre vegades més.

En general, les vendes de cotxes de segona mà han augmentat un 28% respecte a l'any 2012. El comprador se sent molt més segur adquirint el seu vehicle a comerciants establerts i estables que cobriran els costos de qualsevol reparació inesperada en el període de garantia. La FiraVO és una molt bona oportunitat per trobar una àmplia gamma de vehicles i models per a tots els gustos, i, el més important, per a totes les butxaques.

Tots els vehicles que s´oferiran a la FiraVO han estat revisats i es venen amb garantia, i l´amplitud d´oferta present a l´espai firal fa que sigui molt atractiva pels visitants.

Els concessionaris i comerciants presents ocuparan un espai de 6.000 m2 d´exposició, amb més de 400 vehicles presents; a més, hi haurà un servei de bar. La FiraVO estarà oberta de 10h a 20h els dies 4, 5 i 6 d´octubre i l´entrada és gratuïta.

L´acte inaugural es farà el dia 4 a les 11 h, i anirà a càrrec del 1r Tinent d'Alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Manuel Toro, i el regidor de Fires, Jordi Masquef.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook