Al Polígon Industrial de Santa Llogaia d'Àlguema, l'empresa Fer­ros Perich consta de dues activitats diferents. Una activitat disposa d'una nau que és magatzem de ferro nou i ferreteria, on es ven i es comercialitza tota mena de ferro per a la construcció, la indústria, la serralleria o l'ús particular. Materials com bigues, tubs i estructurals, angles, passamans, rodons, xapes, cor­rugats, malles i forrellats, entre altres.

També disposen de reixes fixes i de ballesta, tota classe de ferro forjat, portes i portals, tota mena de tanques metàl·liques i d'ocultació, com tanca artificial, bruc, vímet i canyes, entre altres.

Serveis

Venda al detall del ferro tallat amb serra, cisalla, plasma i transport del material. L'altra activitat disposa d'una nau per a la gestió del reciclatge i tractament de residus, on es gestionen i classifiquen els diferents materials fèrrics i no fèrrics, com ara els diferents tipus de ferralla, vehicles fora d'ús (VFU), bateries i metalls com els coures, aluminis, llautó, inoxidables i altres.

Serveis

Tramitació i gestió de baixes de vehicles VFU, desballestaments industrials, recollides i transport a domicili, valorant sempre el millor preu del mercat. Ferros Perich és un gestor de residus autoritzat i dedica part dels seus recursos a la transformació constant per ajustar-se a les normes mediambientals més estrictes.

FERROS PERICH

FERROS PERICH

  • Adreça: Polígon Industrial La Coromina, Av. Alguema, 7-11, Santa Llogaia d'Àlguema
  • Telèfon: 972 500 624
  • Web: www.ferrosperich.com