17 de abril de 2017
17.04.2017

Busquen a Ohio a un home que ha matat un avi i ho vaha retransmès a Facebook live

L'assassí, que ja havia anunciat les seves intencions a la xarxa social, es va donar a la fuga "armat i perillós"

17.04.2017 | 17:46
Busquen a Ohio a un home que ha matat un avi i ho vaha retransmès a Facebook live

Un home ha retransmès avui en directe per Facebook com matava a un altre a Cleveland (Ohio, EUA) i després s'ha donat a la fuga "armat i perillós" a la recerca de noves víctimes, segons han informat les autoritats locals.

La Policia de Cleveland només ha confirmat l'assassinat gravat a Facebook i no té cap indici dels suposats 15 homicidis que el sospitós ha assegurat haver comès en una altra gravació.

Calvin Williams, portaveu de la Policia local, s'ha dirigit al sospitós, identificat com Steve Stephens, en una roda de premsa per demanar-li que es lliuri a les autoritats perquè "clarament té un problema" i els seus actes d'avui "no tenen sentit".

La Policia ha confirmat que va triar la seva víctima a l'atzar: un home de 74 anys identificat com Robert Godwin, pare de nou fills i avi de 14 néts, que es va creuar en el camí de Stephens sobre les 14 hores (18:00 GMT) quan passejava tranquil·lament pel barri de Glenville.

Al vídeo, que han penjat alguns mitjans en les seves webs malgrat que Facebook ho a retirat, es pot veure com Stephens va en el seu vehicle dient "trobaré algú perquè mataré, aquest tipus aquí mateix, aquest tipus vell".

Tot seguit, es baixa de l'automòbil i li diu a Godwin que pronunciï el nom "Joy Lane" perquè "ella és la raó del que està a punt" de passar-li.

La víctima intenta explicar-li que no sap de què li està parlant però Stephens el dispara i el mata immediatament.

Després, torna al seu vehicle amb la intenció de trobar nous objectius.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook