Junts per Salt ha acusat el govern d'ERC i IPS-CUP de rebaixar el deute gairebé un 70% «espoliant» i «empobrint» la vila. El regidor no adscrit Josep Valentí explica que l'Ajuntament ha aconseguit sanejar els comptes municipals ingressant 2,1 milions d'euros amb multes de tràfic i amb la taxa dels guals. «El deute no el rebaixa l'equip de govern, sinó el poble pagant multes i impostos addicionals», afirma Valentí.

Pel que fa a l'ingrés de la sortida i entrada de vehicles en garatges i trasters, el regidor afirma que l'Ajuntament ha cobrat aquesta taxa «amb efectes retroactius de quatre anys». «Suposo que els veïns han hagut de pagar cinc anys de cop», denuncia, destacant que el consistori ha facturat 80.857 euros (dades del setembre del 2018).

Per Valentí l'actuació més lògica era que «un tècnic hagués realitzat una inspecció a cada local per veure si era un traster o un garatge», ja que Salt tenia molts casos de gent que no tributava correctament. D'altra banda, el regidor també critica que l'Ajuntament «exigeix» als propietaris on han de comprar la pilona que s'ha de col·locar davant del local si no és un garatge. els propietaris han de col·loar una pilona davant del local si aquest no és un garatge.