Les obres que s'estan portant a terme al parador del Güell, a tocar de les hortes de Santa Eugènia segueixen a bon ritme i està previst, si no hi ha cap entrebanc, que el Burger King pugui obrir el 7 de desembre. Amb uns 350 metres quadrats, serà el primer dels tres edificis que s'estan construint i que es posarà en funcionament. La cadena d'haburgueseries ja té un altre establiment a Girona, situat a la rotonda Vila de Salt, a tocar del polígon industrial de Mas Xirgu.

Les obres van començar el mes de març i han de servir també perquè hi hagi un geriàtric i un supermercat de la marca Supeco. Aquest nou complex amb els tres edificis tindrà una superfície construïda total aproximada de 8.167 metres quadrats i es complementarà amb espais enjardinats privats i aparcaments.

La residència geriàtrica assistida per a gent gran té una capacitat aproximada per a 147 residents i està previst que obri l'any vinent; el supermercat ocuparà aproximadament 1.600 metres quadrats.

Es dona el cas que la zona, al costat de l'escola Maristes de Girona, ja hi ha en funcionament un altre burger i dos supermercats (de les marques Aldi i Lidl, a més d'un Mercadona a l'altre costat de l'avinguda Josep Tarradellas).

Durant molts anys aquest sector, format per tres grans parcel·les, va quedar abandonat i ple d'herbes espontànies, fins al punt que l'Ajuntament va decidir canviar-ne els possibles usos per si generava l'interés d'algun promotor. Era l'any 2013. Fins aleshores, els usos previstos eren l'hoteler, equipaments sanitaris, edificis d'oficines i locals religiosos.

Amb lobertura d'aquests tres edificis, al parador del Güell només hi quedarà pendent de desenvolupar una porció d'una de les parcel·les a tocar del supermercat Aldi que actualment serveix com a aparcament de vehicles.