11 de juny de 2018
11.06.2018

Girona millora el registre de la séquia Monar al carrer Bernat Boades

12.06.2018 | 06:30
El resultat dels treballs al carrer Bernat Boades.

L'Ajuntament de Girona ha millorat el registre de la séquia Monar al seu pas pel carrer de Bernat Boades. Concretament, les actuacions s'han fet davant dels números 38-40 d'aquest carrer. D'aquesta manera, el registre permet tenir un punt d'accés per fer la maniobra d'obertura i tancament d'una comporta de desguàs de la séquia.

L'obra ha consistit en la substitució de part de les antigues planxes de registre d'acer inoxidable per un nou model insonoritzat de fosa dúctil adequat per al pas de vehicles. A més, s'ha eliminat una altra part del registre existent, que s'ha cobert amb una llosa de formigó armat acabada amb aglomerat asfàltic.

Tal com ha explicat el regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà, Narcís Sastre, les actuacions permetran «reduir el soroll que provocava el pas dels vehicle per les planxes i, per tant, eliminar les molèsties que ocasionava aquest fet als veïns i veïnes del carrer». El cost de l'obra ha estat de 10.728,47 euros (IVA inclòs) i s'ha adjudicat a l'empresa OCAT 2011 SL.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook