El Grup Pacha va fer pública ahir la decisió de retirar -se de Girona. Pacha va aterrar el 13 de novembre de l'any 2009 a la ciutat obrint un local a l'antiga Sala del Cel. No obstant això, la marca de les cireres no ha acabat de triomfar entre els gironins i el Grup ha anunciat que abandonarà Girona el 19 de febrer. Aquell dia, la discoteca celebrarà una gran festa de comiat com a acte de cloenda del pas de la marca per la ciutat.

Segons un comunicat difós ahir per l'empresa, "l'esforç del franquiciat a oferir un producte de qualitat contrastada d'acord amb el prestigi internacional de la marca, no ha estat possible generar una oferta equilibrada entre la qualitat i el preu de venda davant la situació insostenible de guerra de preus entre els locals situats al centre de Girona i la problemàtica que això suscita en l'esmentada ciutat".

Sense indicar-ho clarament, el grup es refereix a les ofertes de preus de les begudes alcohòliques que fan diferents grups de locals d'oci nocturn situats al centre de la ciutat i gestionats per empresaris gironins que serveixen per evitar que els clients es desplacin a establiments més allunyats.

El comunicat del Grup Pacha ressalta que ha pres la "difícil" decisió d'abandonar la ciutat de Girona quan tot just feia poc més d'un any que s'hi havia instal·lat perquè és partidari que els franquiciats que té mantinguin la qualitat "en els més alts estàndards".

El Grup ha pres la decisió conjuntament amb el franquiciat gironí "ja que les circumstàncies que envolten la seva explotació indicaven que el deteriorament d'aquesta seria inevitable".