Dos homes van atracar el migdia de dilluns el supermercat Valvi de la travessera de la Creu de Girona i arran un forcejament amb una de les caixeres una noia va rebre ferides lleus a una mà, segons van confirmar ahir els Mossos d'Esquadra. Els dos lladres van fugir després de perpetrar el robatori i els policies van trobar els dos ganivets que havien fet servir per cometre l'atracament.

L'assalt va tenir lloc cap a les dotze del migdia de dilluns. Dos homes que es cobrien la cara amb una caputxa van entrar a l'establiment i van amenaçar les caixeres amb dos ganivets. Després d'aconseguir que les noies els entreguessin els diners de les caixes registradores, els dos lladres van fugir corrents i van llençar els ganivets que havien fet servir per a cometre l'atracament. La policia no va poder precisar quants diners s'havien endut els lladres.

Els dos homes no han estat detinguts encara, segons van informar ahir els Mossos. Una de les caixeres va rebre talls en una mà causats suposadament per un dels ganivets dels atracadors. Afortunadament, les ferides van ser de caire lleu, segons van assegurar des de la policia autonòmica.