Mor una influencer als 33 anys després de patir dues aturades cardíaques

Va quedar en coma durant una setmana després de la primera aturada cardíaca

La família ha anunciat la seva mort a través d'Instagram

Larissa Borges. DDG

Larissa Borges. DDG

Bruna Segura

La notícia ha sacsejat el món digital: Larissa Borges, una influent figura brasilenya de només 33 anys, ha deixat un buit inesborrable després d'enfrontar una impactant batalla. Dues aturades cardíaques han marcat el tràgic destí d'aquesta jove influencer, la vida de la qual va estar marcada pel seu fervor pels viatges, l'alimentació i l'esport.

La primera d'aquestes aturades cardíaques la va deixar en coma durant una setmana, lluitant valentament per la seva vida. L'esperança titubejava, però la jove va resistir. No obstant això, la segona i última aturada va ser el desgarrador desenllaç que no va poder sortir-se'n. La seva partida ha estat anunciada per la seva família a través del seu compte d'Instagram, on el seu llegat continuarà ressonant.

Amb una passió aclaparadora per explorar el món, Larissa Borges compartia les seves experiències viatgeres amb més de 33 mil seguidors. La seva connexió no només es basava en llocs, sinó també en el seu amor per l'alimentació conscient i l'exercici. Els seus consells per a una vida saludable ressonaven amb força, conquerint principalment la seva audiència al seu país natal, el Brasil.

En coma durant una setmana

La família de Larissa ha emès un commovedor comunicat al seu perfil d'Instagram, revelant la trista notícia. «Va lluitar amb valentia en coma durant una setmana després de la seva primera aturada cardíaca el dia 20. Tràgicament, una nova aturada a la matinada del dilluns 28 va marcar la seva comiat. El seu llegat és amor, alegria i determinació. La seva carismàtica personalitat il·luminava qualsevol lloc que tocava», van expressar els familiars, honorant la seva memòria.

No obstant això, la partida de Larissa Borges està envoltada de misteri. Tot i que les causes aparentaven ser naturals, la policia brasilenya, encapçalada per Gustavo Barcelos, ha iniciat una investigació. «Hi ha indicis de consum de substàncies estupefaents i alcohol per part de la víctima», va assenyalar l'agent. El nòvio de Larissa, qui estava amb ella durant la primera aturada, va ser interrogat i després alliberat.

La tragèdia també ha deixat un desafiament logístic per a la seva família, que ha recorregut a una campanya de finançament col·lectiu per portar el seu cos de Gramado a Brasília. En un gest commovedor, han decidit destinar els fons sobrants per ajudar altres famílies que enfrontin situacions similars. Larissa Borges, una llum extingida prematurament, deixa un impacte inesborrable a les vides que va tocar.