Xarxes socials

Crítiques a Cristina Pedroche per un vídeo en el qual presumeix de la seva recuperació postpart: "Pensa una mica en els altres"

La col·laboradora de televisió ha exhibit el seu bon estat de forma a penes tres setmanes després de donar a llum i les crítiques no han tardat en arribar

Cristina Pedroche

Cristina Pedroche / MARISCAL / EFE

Redacció

La col·laboradora de televisió Cristina Pedroche, de 34 anys, ha exhibit el seu bon estat de forma a penes tres setmanes després de donar a llum la seva primera filla: «Tres setmanes i dos dies de postpart. Aquí no hi ha sort ni miracles, hi ha molta preparació abans i durant l’embaràs. Vida saludable, esport, menjar sa i meditació», ha escrit en un tuit acompanyat d’una imatge i un vídeo.

Pedroche i el xef Dabiz Muñoz es van convertir en pares per primera vegada el 14 de juliol, amb l’arribada al món de la petita Laia, que porta el cognom de la mare per davant del del pare.

Davant aquesta publicació, multitud d’usuaris han compartit el seu desacord amb les paraules de la madrilenya, ja que consideren que aquest canvi físic requereix, a més de voluntat i esforç, recursos com els diners, entre d’altres.

«Disculpa. ¿Quin missatge vols donar a totes les mares?¿Demostrar que no totes les mares tenen el teu temps, ni la necessitat, ni els teus recursos econòmics, ni la teva naturalesa física, per recuperar-se com tu? Dona, pensa una mica en les altres. I revisa això que dius de la sort», respon la psicòloga Maria José Valiente.

TEMES