Mig miler de persones visiten la primera Fira de Playmobil de Portbou

Els 400 euros que han quedat de benefici es donaran a l’escola Sant Jaume del poble fronterer

Jordi Callol

Jordi Callol

La vida a la granja, la Gàl·lia d’Astèrix i Obèlix, les vacances d’estiu, una illa pirata, el món de fantasia, la pesta, l’Oest Americà i l’antic Egipte han ocupat la Sala La Congesta de Portbou durant l’últim cap de setmana de juliol. I és que els diferents mons de Playmobil han atret fins a 500 visitants a la primera fira d’aquesta mítica joguina al municipi fronterer, la qual ha comptat amb diorames, una exposició fotogràfica i dos punts de venda. «Ha tingut molt bona acollida», exposa Eduard Àngel, president de Clicks Girona, qui també manifesta «que estem molt agraïts a l’Ajuntament perquè s’ha bolcat molt perquè la fira fos un èxit».

Com totes les fires organitzades per Clicks Girona, aquesta també ha tingut el seu vessant solidari. «Han quedat 400 euros de benefici net que es donaran a l’escola Sant Jaume del poble per la compra de material», expressa el president de l’entitat organitzadora.

Aquest esdeveniment va acabar amb un sorteig entre els participants en el concurs Troba el click perdut i l’entrega d’un petit detall als infants presents en aquell moment.