La princesa Elionor visita 'elBulli1846' de la mà de Ferran Adrià

Elionor ha estat acompanyada en tot moment de la seva germana, la infanta Sofía

Visita de la princesa Elionor i la infanta Sofía a 'elBulli1846' a Roses.

Visita de la princesa Elionor i la infanta Sofía a 'elBulli1846' a Roses. / EFE

Emporda.info

La princesa Elionor i la infanta Sofía han visitat aquest dimarts la seu de la Fundació Princesa de Girona (FPdGi) a la ciutat de Girona. Després, les filles del rei d'Espanya s'han desplaçat fins a elBulli1846, a la cala Montjoi de Roses, que han visitat de la mà de Ferran Adrià.

Les dues germanes amb Ferran Adrià.

Les dues germanes amb Ferran Adrià. / EFE

Adrià, la princesa Elionor i la infanta Sofía han estat acompanyats durant la visita d'una vintena de joves que han participat als programes de la Fundació Princesa de Girona (FPdGi) d'ajuda a la formació i desenvolupament professional.

La visita es produeix després que el passat 15 de juny 'elBulli1846' obrís les seves portes 12 anys després del tancament del restaurant El Bulli, i amb l'objectiu de promoure l'actitud innovadora i generar contingut de qualitat per a l'educació i l'autoaprenentatge de la restauració gastronòmica.

Es tracta d'una de les activitats prèvies a l'entrega aquest dimecres dels premis de la FPdGi, en una cerimònia que se celebrarà a l'Hotel Camiral de Caldes de Malavella.

Abans de la visita a 'elBulli1846', Leonor i Sofia han assistit a una reunió de treball i presentació de l'informe d'activitats 2023 de la FPdGi al mateix hotel on se celebrarà la gala

Visita de la princesa Elionor i la infanta Sofía a 'elBulli1846' a Roses.

Visita de la princesa Elionor i la infanta Sofía a 'elBulli1846' a Roses. / EFE