El nou drama de la mare vegana que no va disfressar la seva filla de pescadora: "El fastigós sandvitx de paté"

Un altre vídeo de la dona que educa la seva filla en el veganisme es viralitza de nou

El nou drama de la mare vegana que no va disfressar la seva filla de pescadora.

El nou drama de la mare vegana que no va disfressar la seva filla de pescadora. / @YASUJIROOFICIAL

L.M.

Educar els fills i filles en el veganisme és un dels debats de les últimes setmanes a causa de la monumental empipada d'una mare que es va negar a disfressar a la seva filla de pescadora per al Carnestoltes del col·legi perquè "va en contra dels seus principis". La dona té molts vídeos en el seu canal de TikTok parlant del tema i explica els obstacles als quals s'enfronta a l'hora d'educar a la seva filla en el veganisme. L'últim: l'episodi amb un sandvitx de paté en un aniversari al qual van convidar a la seva filla.

“A la meva filla amb set anys la van convidar a un aniversari i la mare de la companya tenia una bandeja preparada per a ella amb sandvitxos vegetals i amb menjar vegà… però per error, es va confondre i havia ficat un sandvitx de paté, d'aquests de la tapa negra, que això és fastigós fins per a mi que no l'he menjat ni de petita”, comença dient la dona indignada. “Imagineu-vos la reacció d'una nena que mai ha consumit carn… va començar a vomitar, un fàstic horrible li va donar a la pobra, va començar a plorar, no va arribar a empassar-se'l i s'ha quedat traumatitzada, m'ho recorda sempre”, assegura visiblement afectada. Tot i que la nena se'l va menjar per error, assegura que va ser una experiència terrible.

Davant l'allau de comentaris negatius que va tenir a partir del vídeo de la disfressa que es va fer viral, la dona ha restringit el seu compte de TikTok només per a amics, però no ha cessat de compartir contingut sobre veganisme.