19 de setembre de 2013
19.09.2013
Futbol

"El Santboià és un equip ferit i fet a cop talonari"

Adam Fontes, director esportiu del Figueres, analitza el proper rival dels unionistes

19.09.2013 | 12:51

Després de tres derrotes en cinc partits, el Santboià serà el proper rival del Figueres, aquest diumenge (12 hores). Adam Fontes, el director esportiu del Figueres, en el seu anàlisi habitual dels propers rivals dels unionistes per al Setmanari de l'Alt Empordà, fa la següent valoració sobre el próxim compromís dels de Xavi Punsí:

"Em preocupen molt més les lesions d´Arimany, Bernat, Moñino i Guillem Cornellà que no haver perdut, diumenge passat, amb el potentíssim Cornellà en un partit molt obert i distret en què ells van aprofitar les seves ocasions i nosaltres no.

Aquest diumenge, visitem el Santboià, un equip ferit i molt necessitat ja que, a priori, partia entre els favorits per fer el play-off, però que a hores d´ara només ha fet un punt, el que dóna fe de la duresa de la Tercera d´enguany. Els exunionistes Eloi Fontanella, Jordi Martinez i Raúl Rodríguez, o els exegarencs Luque i Urbano demostren que el Santboià és un equip fet a cop de talonari i que reaccionarà tard o d´hora. Es tracta d´un conjunt que té molta qualitat a les seves files i que mossegarà molt per aconseguir el seu primer triomf.

En el nostre cas, esperem estar més encertats de cara a porteria, ja que amb una mica més de sort a davant podríem tenir quatre o cinc punts més. A Sant Boi, haurem de ser pràctics i jugar amb els nervis i l´ansietat del rival, per així poder treure un resultat positiu que no ens faci perdre de vista els llocs de privilegi"

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades