Futbol

Triomf de l'Empuriabrava-Castelló, empat de la Jonquera i desfeta del Marca de l'Ham

Els castellonins i els figuerencs tenen la permanència coll amunt mentre que els jonquerencs tenen opcions remotes de promocionar

L'Empuriabrava-Castelló, celebrant el triomf a la Bisbal

L'Empuriabrava-Castelló, celebrant el triomf a la Bisbal / CFEC

Empordà

Empordà

La Segona Catalana li queden set jornades per acabar i se'ls acabarà fent molt llarga als tres equips de l'Alt Empordà presents. La Jonquera, amb la permanència a la butxaca i amb opcions remotes de promocionar per pujar, va empatar al camp del Palafrugell (0-0) mentre que l'Empuriabrava-Castelló i el Marca de l'Ham, que tenen un peu i mig a Tercera Catalana, enfoquen el descens diferent: els castellonins van tornar a vèncer -tard- contra el Bisbalenc (0-1) i els figuerencs van patir una nova desfeta contra el cuer, el Tordera (4-1).

Duel local per Sant Jordi a la Jonquera

Els fronterers van jugar un partit amb poca història a Palafrugell que els manté a mitja taula, a terra de ningú. L'Empuriabrava-Castelló té la salvació a 11 punts, que es poden reduir a 8 si aquest dimarts 23 d'abril (20.30 h) guanyen precisament al camp de la Jonquera en un duel pendent. Els de Gabri Margall s'hi presentaran després de guanyar a la Bisbal per segona setmana seguida amb un altre gol decisiu del pitxitxi Pol Compte (54'), que ja en duu 11.

El Tordera no guanyava des de l'octubre

En canvi, el conjunt figuerenc, amb la salvació insalvable a 12 punts, va tornar a ser golejat, però en aquest cas contra l'últim classificat de la lliga. Arnau Sáez, de penal, va marcar el gol de l'honor pels de Guachi. El Tordera havia guanyat per últim cop el 21 d'octubre.