El figuerenc Jose Luis Cruz es proclama subcampió català de Marató

El corredor de La Sansi puja al podi en M45 després de completar els 42 km a Barcelona en 2 hores i 35 minuts

Jose Luis Cruz, al lloc número 2 del podi com a subcampió català de Marató en M45 / FCA

Empordà

Empordà

El figuerenc Jose Luis Cruz va assolir el segon lloc en M45 del Campionat de Catalunya de Marató que es va celebrar el diumenge passat a Barcelona. L'atleta de La Sansi va completar els 42 km de la Marató de Barcelona amb un temps de 2 hores i 35 minuts.

A la mateixa prova barcelonina, cal destacar l'actuació deel corredor figuerenc Artur Roig, que va ser 55è de la classificació general en completar el recorregut en 2:29:55.