Els clubs usuaris de l'Albert Gurt s’«exilien» a escoles i a camps de Figueres

El CA Figueres, l’AA Figueres i el CE Juncària no podran disposar del renovat complex fins al març

L’estat de l’Estadi Albert Gurt, la setmana passada. | SANTI COLL

L’estat de l’Estadi Albert Gurt, la setmana passada. | SANTI COLL / ll.r. figueres

Lluís Ribera

Lluís Ribera

Els clubs usuaris de l’Estadi Albert Gurt, de Figueres, s’han hagut d’adaptar a l’exili per les obres del complex, que es van iniciar al desembre i que s’acabaran al març. Són dues entitats d’atletisme (Club Atletisme Figueres i Associació Atlètica Figueres) i una de futbol (Club Esportiu Juncària).

El CA Figueres ha traslladat tota l’activitat al pati de l’Escola Maria Àngels Anglada, de la ciutat. L’AA Figueres també s’ha desplaçat en un altre centre de figueres, l’Escola Parc de les Aigües. El club també es prepara a les instal·lacions del camp de futbol La Finca, de la Salle Figueres, i puntualment s’ha desplaçat fins a l’Estadi d’Atletisme Tussols-Basil, d’Olot, on també podria anar el CAF. Des de l’AA Figueres lamenten que les obres coincideixin «en plena temporada de pista coberta. A l’estiu era el moment perfecte, ja que no necessitàvem una pista per entrenar».

El Juncària, per la seva part, prepara els entrenaments i disputa els partits com a local en altres tres camps de la ciutat: el del Marca de l’Ham, el de La Casera (Vilatenim) i a La Finca, de La Salle.

A les obres de l'Albert Gurt, l’Ajuntament de Figueres destina 850.000 euros en la renovació del tartan, la instal·lació d’una tanca perimetral i portes automatitzades, entre altres.