El rosinc Suli Batis es concentra pel Mundial de futbol platja

És un dels convocats per entrenar-se amb la selecció espanyola absoluta, a Màlaga, de cara a la cita de Dubai del febrer

Suli, el segon per la dreta

Suli, el segon per la dreta / RFEF

Emporda.info

El futbolista rosinc Suli Batis es troba concentrat aquesta setmana, a Màlaga, amb la selecció espanyola absoluta de futbol platja per a preparar el Mundial. El Campionat del Món es disputarà a Dubai del 15 al 25 de febrer i és previst que Suli hi estigui convocat. El jugador del Llevant i del Roses Platja és un dels 17 jugadors que aquesta setmana està concentrat sota les ordres de Christian Méndez per a preparar la cita mundialista. Suli, que a l'hivern juga a futbol-11, ara amb el Roses, és un habitual a les convocatòries de la selecció espanyola absoluta de futbol platja des de fa dos anys.

El 2023, Suli va quedar sotscampió de la Lliga, de la Copa i de la Supercopa amb el Llevant (amb qui va arribar als vuitens de final de l'Euro Winners) i, també, va competir amb el Roses Platja en competicions catalanes, amb la selecció espanyola absoluta, amb el Boca Gdansk de Polònia i amb el Bahía de Mazarrón de Múrcia.