Pinsach i Guillamet guanyen el Màster Català de la Copa Catalunya de tennis

Els tennistes de Vilafant i de Peralada guanyen la competició i el figuerenc Aleix Trilla obté la segona posició infantil

Laia Pinsach i Pol Guillamet

Laia Pinsach i Pol Guillamet

Emporda.info

Els tennistes altempordanesos Laia Pinsach Hidalgo i Pol Guillamet Reimann es van proclamar campions del Màster Català de la Copa Catalunya en categoria base, celebrat a finals de desembre a les instal·lacions del Centre Municipal Tennis Vall d’Hebron de Barcelona. Per un costat, Pinsach va aixecar el títol en infantil femení i, per l’altre, Guillamet ho va fer en aleví masculí. A més, el figuerenc Aleix Trilla Güibas (CT Salt) va obtenir el sotscampionat infantil masculí en cedir contra Pelegrí Esteba a la final.

Laia Pinsach, tennista de Vilafant que competeix amb el Club Tennis Girona, es va desfer de Nayara Sanjuan en la pugna pel títol (6/3 i 6/3) i va culminar un gran torneig en què no va cedir cap set. Abans d’arribar a la final, havia guanyat a Eva Alenta, Carla Foix i Laura Elena. Pinsach ja s’havia mostrat infal·lible unes setmanes abans en el Màster Provincial de Girona, en què també es va proclamar campiona.

També campió gironí

Pol Guillamet, tennista de Peralada que entrena amb el Club Tennis Alt Empordà, de Figueres, sota les ordres de Bernardo Callone, es va proclamar vencedor en alevins després de superar Isaac Martínez a la final (7/6 i 6/0). Pel camí, Guillamet havia guanyat a Pablo Barragán, Amadeu Jordi Piqué i Biel Cequier. El peraladenc també havia estat vigent campió del Màster Provincial de Girona.

TEMES