El Figueres rasca un punt in extremis al camp de la Guineueta

Un gol d'Arnau Teixidor al 94' salva la Unió

L'onze d'aquest migdia del Figueres. | UEF

L'onze d'aquest migdia del Figueres. | UEF

Emporda.info

El Figueres ha empatat al temps afegit al camp de la Guineueta i ha desaprofitat les punxades de diversos rivals directes. Ho ha fet, però, en un partit complicat que ha servit per sumar el tercer partit consecutiu sense conèixer la derrota.

La Unió ha patit per controlar el partit en un dels camps més complicats de la categoria. Els locals, de fet, han obert la llauna ben aviat gràcies a un gol d'Alex Sánchez (14'). Pol Blay, de penal, ha posat l'empat pel Figueres prop de la mitja hora de partit. A la segona meitat els de Roger Vidal han fet una passa enrere. Un fet que hauria pogut ser fatal quan Alex Pompido ha marcat, gairebé al final, el segon dels de Nou Barris. El gol no ha sigut definitiu i la Unió, en una nova mostra d'empenta final, ha posat el 2 a 2 al minut 94. L'ha firmat Arnau Teixidor, que havia entrat a la segona meitat en substitució de Xavi Ferrón.

Així, el Vic i el Santboià han avançat el Figueres a la taula i encara podria fer-ho l'Atlètic Lleida, que juga aquesta tarda contra l'Europa B. L'empat ha deixat cert mal gust de boca al Figueres: en cas d'haver-se endut els tres punts, i coincidint amb la mala jornada d'alguns rivals directes, la Unió hauria pogut situar-se tercera de la Lliga Elit. El diumenge que ve (12h) l'Europa B, clar dominador del grup amb el Sabadell B, visitarà Vilatenim en el que serà un dels partits més difícils de la temporada pels de Roger Vidal.