El Girona encara és més líder (1-2)

Dobvyk i Savinho remunten el gol inicial del Rayo

Els jugadors del Girona celebren el gol de Dovbyk. | EUROPA PRESS

Els jugadors del Girona celebren el gol de Dovbyk. | EUROPA PRESS

Marc Brugués

Suma i segueix. No hi ha qui aturi aquest Girona que aquesta tarda ha reforçat el lideratge gràcies a la victòria a Vallecas, la cinquena consecutiva a domicili. Els de Míchel s'han imposat en un partit d'allò més obert i amb moltes alternatives en què la qualitat dels gironins ha decantat la balança. I això que, altre cop, ha tocat tornar a remuntar el gol inicial d'Álvaro García, als cinc minuts. El Girona s'ha refet i ha anivellat el partit en una gran acció de killer Dovbyk. A la represa, els de Míchel han sabut contenir el ruixat inicial del Rayo, amb dos pals inclosos de Camello i Trejo, per culminar la remuntada gràcies a un gol de Savinho. El brasiler ha envit al fons de la xarxa el refús de Dimitrievski a la primera rematada de Dovbky. 

A partir d'aquí, el Girona ha tingut ocasions per tancar el partit a peus d'Stuani i Herrera. No ho ha fet però ja no hi hagut més ocasions locals per patir. Els tres punts eren el sarró perquè el Girona s'enfili fins als 34. Una xifra que garantitza quinze dies de lideratge més faci el que faci el Madrid.

FITXA TÈCNICA

Rayo: Dimitrievski, Ratiu (m.77, De Frutos), Espino, Lejeune, Mumin, Óscar Valentín, Unai López, Camello (m.67, Falcao), Trejo (m.58, Nteka) i Álvaro García (m.77, Bebé).

Girona: Gazzaniga, Arnau, Miguel Gutiérrez, Èric Garcia, Blind, Aleix Garcia, Yangel Herrera, Tsygankov (m.77, Couto), Dovbyk (m.77,Stuani), Iván Martín (m.83, Portu) i Savinho (m.83, Valery).

Gols: 1-0, m.5, Álvaro García; 1-1, m.42, Dovbyk; 1-2, m.65 sAvinho,

Àrbitre: González Fuertes (Comitè Asturià). Ha amonestat Álvaro García (Rayo) i Miguel Gutiérrez (Girona). VAR: Alberola Rojas (Comitè Valencià).  

Estadi: Vallecas. 13.177 espectadors.