El Peralada rasca un punt valuós i l'Escala viu un final cruel

Jornada sense cap victòria pels dos altempordanesos de la Tercera Federació

L'onze d'avui del Peralada al Municipal Nou Barris. | CF PERALADA

Emporda.info

El Peralada i l'Escala han disputat la novena jornada de la Tercera Federació i, tot i que cap dels dos equips ha tastat la victòria, les sensacions dels dos conjunts han estat molt diferents.

El CF Peralada ha empatat a 0 al camp de la Muntanyesa, que suma només tres punts més que els xampanyers a la classificació. L'equip d'Àlex Marsal ha rascat un punt del Municipal Nou Barris, sovint anomenat "la Bombonera", un dels camps més complicats del grup i on la Muntanyesa encara no ha perdut aquesta temporada. Els altempordanesos han gaudit d'ocasions per emportar-se els tres punts, sobretot a la primera meitat, però els locals han apretat als darrers minuts i el Peralada ha donat per bo l'empat i el punt aconseguit.

Per la seva banda, l'Escala ha perdut a casa (2-3) de la manera més cruel possible. El partit havia de començar a les 12, a la mateixa hora que el Peralada, però la lesió d'un assistent arbitral ha retardat quaranta-cinc minuts el començament. Els d'Arnau Sala, després d'aconseguir empatar dos gols matiners de la Grama, han vist com un gol d'Aliou Traoré al minut 88 els ha deixat amb les mans buides. Els gols dels anxovencs els han anotat Xumetra i Ibuki.

Amb les dues últimes derrotes, l'Escala torna a perdre posicions i es troba quart per la cua amb vuit punts. El Peralada es troba a mitja taula amb 12 punts i opta a places de play off.

L'Escala torna a jugar el diumenge vinent a les 12 al camp del San Cristóbal de Terrassa, rival de la part baixa. El Peralada juga diumenge (16:30) a casa contra el Vilassar de Mar, amb la possibilitat de passar-lo a la classificació i seguir escalant posicions.