L'Escala es queda el duel altempordanès contra el Peralada (1-0) amb un gol de Pime

Un gol de cap del santallogaienc al minut 34 permet als escalencs atrapar als peraladencs a la zona mitjana de Tercera RFEF

Varese, davant Bastida, en una jugada del partit

Varese, davant Bastida, en una jugada del partit / LLUIS RIBERA

Lluís Ribera

L'Escala s'ha emportat el derbi altempordanès de Tercera RFEF després d'imposar-se al Peralada (1-0) gràcies a un solitari gol d'Eric Pimentel "Pime" al minut 34. El partit ha estat igualat, amb escasses ocasions de gol i amb molts nervis, sobretot al tram final. La victòria ha permès als d'Arnau Sala escapar-se del descens i atrapar el Peralada a la zona mitjana de la classificació.

Després d'una primera mitja hora de joc dominada pel Peralada i sense perill en cap de les dues àrees, el duel s'ha començat a reactivar. Pime, que acabava de substituir Burama per lesió, ha avisat amb un primer tir que ha acabat a córner i tot seguit ha situat l'1-0. L'ex del Figueres -i també del Peralada- ha endreçat a dins la pilota amb un cop de cap ajustat al pal esquerre de Lluc Ferrer. Era el segon gol de la temporada del santallogaienc.

L'Escala ha tingut el 2-0 abans del descans, però una combinació a dins de l'àrea entre Josu i Pime ha acabat amb una rematada al pal de Xumetra i amb la pilota passejant-se per la línia. Els peraladencs ho han provat amb un tir llunyà de Gelmà que ha fregat el travesser i rematades de Jandro i de Ferri, sense conseqüències.

Nacho Ferretti, porter escalenc, s'ha mostrat ferm durant tot el partit i caçant totes les pilotes penjades del Peralada. I és que els d'Alex Marsal han pogut inquietar poc la porteria rival i a la represa han intentat posar perill amb accions de Cuatrecases i Ferri. L'Escala, que ha dominat l'inici de la segona part i ha fet debutar el defensa Oriol Argelés, ha avisat amb una centrada-xut de Josu i s'ha acabat tancant bé per donar la segona alegria de la temporada a l'afició del Nou Miramar.