L'Escala torna a conèixer la derrota contra la Muntanyesa

Els costaners perden contra un dels millors equips del grup tot i avançar-se al marcador (3-1)

L'onze de l'Escala d'aquest migdia. | FC L'ESCALA

Emporda.info

El Futbol Club l'Escala ha perdut aquest migdia per 3 a 1 al Municipal de Nou Barris contra la Muntanyesa. Després de tres partits sense conèixer la derrota i de refer-se de l'inici negatiu de temporada, l'Escala ha tornat a caure davant un bon rival tot i anotar el primer gol a l'inici del partit.

Els d'Arnau Sala s'han avançat al marcador gràcies a un gol d'un dels fitxatges d'aquesta temporada, Burama. El davanter ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea per posar el partit a favor dels visitants (minut 16). No obstant això, la Muntanyesa ha fet valdre la seva condició de local i no ha tardat a apretar. Marc Quer ha pogut salvar l'empat en una ocasió, però el gol barceloní ha acabat arribant al minut 29 a través de Joaquín Peñalver.

Amb l'empat a u s'ha arribat al descans. A la segona meitat l'ofensiva local ha seguit i els gols han acabat arribant. Al minut 68, Kevin Alarcón ha marcat el segon i, al 83, Marcel Izuchi ha sentenciat el matx.

Amb aquesta derrota, l'Escala segueix a la part més baixa de la taula a la Tercera Federació, amb només cinc punts de divuit possibles. El diumenge que ve, a les 12 del migdia, rebrà a casa al CF Peralada en el derbi alt-empordanès de la lliga.