La Unió perd a Lleida i segueix sense puntuar a la lliga Elit

Un gol matiner de Konu dona el triomf a l'Atlètic Lleida (1-0) i condemna el Figueres a la darrera posició de la classificació

Zou Moustakim, de la Unió Esportiva Figueres. | UEF

Zou Moustakim, de la Unió Esportiva Figueres. | UEF

Emporda.info

El Figueres de Roger Vidal està tenint un inici complicat a la nova lliga Elit. Després de caure les primeres dues setmanes contra el Vic i el Can Vidalet, aquest dissabte va tornar a perdre al camp de l'Atlètic Lleida, que encara no coneixia la victòria.

La Unió va pagar car un gol matiner, al minut 12, de Konu. Tot i intentar-ho i tenir ocasions per empatar, l'equip lleidatà va saber aguantar l'avantatge i deixar la porteria a zero. El Figueres segueix negat de cara a porteria i només ha pogut anotar un gol a la lliga.

Aquesta derrota deixa la Unió a la cua de la classificació, amb 0 punts. L'altre equip que no ha estrenat el caseller és la U.E. Sants, que té l'oportunitat de fer-ho aquest migdia al camp del Rubí.

La setmana que ve els de Roger Vidal jugaran a Vilatenim, contra el Viladecans. El partit es disputarà el diumenge 8 d'octubre a les 17:00 i la Unió buscarà estrenar-se a la categoria davant del públic figuerenc.