Vídeo: Marcelo, entre llàgrimes després de lesionar "sense voler" un rival: així ha estat el moment

Marcelo, entre llàgrimes després de lesionar "sense voler" un rival: així ha estat el moment

Redacció

Redacció

Nit accidentada per a Marcelo, el lateral esquerre ex del Reial Madrid i ara a les files del Fluminense brasiler. El defensa va lesionar de manera involuntària, però terrible, un rival durant el partit davant Argentinos Júniors amb una entrada esgarrifosa, i va veure la targeta vermella desfet en llàgrimes, conscient de la lesió del seu oponent.

Corria el minut 52 del partit corresponent a la Copa Libertadores quan en una pilota disputada amb Luciano Sánchez, Marcelo va trepitjar de manera involuntària l'argentí al genoll doblegant la cama de l'adversari en unes imatges que provoquen calfreds.

Cal destacar que no va existir mala intenció en l'acció del llegendari lateral esquerre, que es va adonar ràpidament de la gravetat de la lesió de Luciano. Mitjançant el VAR, Marcelo va veure la cartolina vermella desfet en llàgrimes.

Després del partit, Marcelo va escriure un missatge a les seves xarxes socials per demanar perdó públicament: "Avui m'ha tocat viure un moment molt difícil dins del camp. Sense voler he lesionat un company de professió. Vull desitjar-te la millor recuperació possible, Luciano Sánchez . Tota la força del món!", va compartir l'ex del Reial Madrid amb els seus més de 64,5 milions de seguidors a Instagram.

Argentinos Júniors es va fer ressò del missatge responent a l'exmadridista amb agraïment per les disculpes. El comunicat mèdic de Luciano Sánchez parla d'una forta luxació al genoll esquerre.