El vilafantenc Ramon Ruiz cedeix al primer combat dels Jocs Olímpics Universitaris a la Xina

El taekwondista del Tae Sport de Vilafant ha caigut a la primera eliminatòria contra un dels favorits, el tailandès Victor Mathis

Ramon Ruiz

Ramon Ruiz

Redacció

El taekwondista vilafantenc Ramon Ruiz Domènech ha participat, aquest dimarts 1 d’agost, en la 31a Universíada que se celebra a Chengdu (Xina). El competidor del Tae Sport de Vilafant hi prenia part per primer cop, però no ha pogut avançar rondes i a la primera eliminatòria ha caigut contra un dels favorits, el tailandès Victor Mathis (8-10, 8-7, 4-4). Aquest esdeveniment es coneix com els Jocs Olímpics Universitaris i és organitzat per la Federació Internacional d’Esports Universitaris (FISU).

Ruiz es presentava en aquesta competició en un bon estat de forma en pes superlleuger (-80 kg). En els últims mesos, s’ha proclamat campió per partida triple: del Campionat d’Espanya per Clubs i del Campionat d’Espanya absolut, ambdós a Alacant; i del de Catalunya, a Barcelona (en total, suma 23 títols catalans en diferents categories). A més, va fregar la medalla de bronze a l’Open de Bèlgica, a Lommel, i a l’Open d’Espanya, a Alacant.