L’empresari Dani Sala optarà a la presidència de la Unió Esportiva Figueres

Té com a objectiu rellançar el club, fundat el 1919, des dels àmbits esportiu, social i econòmic

L'empresari Dani Sala a l'estadi de Vilatenim.

L'empresari Dani Sala a l'estadi de Vilatenim. / Emporda.info

Emporda.info

 Un cop coneguda la convocatòria oficial d’eleccions per a la renovació de la junta directiva de la Unió Esportiva Figueres, l’empresari Dani Sala ha anunciat que ha pres la decisió d’optar a la presidència de la històrica entitat en el lloc de Narcís Bardalet. Segons explica en un comunicat, és soci des de 1992, per ascendència familiar i des de sempre ha mantingut un vincle estret amb la Unió i amb altres entitats empordaneses i de la demarcació de Girona.

A partir d’aquest moment, Dani Sala ha començat a treballar per a concórrer a les eleccions del pròxim 25 d’agost "promovent la creació d’un equip transversal format per gent que estima la Unió, amb l’objectiu de rellançar el club, fundat el 1919, des dels àmbits esportiu, social i econòmic".

La candidatura encapçalada per Dani Sala apostarà pel futbol formatiu masculí i el futbol femení, a més de treballar per garantir la correcta evolució dels equips en les seves diferents categories. Tanmateix, entre els seus objectius també hi haurà la voluntat d’incrementar la vinculació de la Unió amb la ciutat de Figueres com a entitat esportiva de referència.